Tuesday, April 22, 2014

Бруталан напад Друге Србије на Патријарха Иринеја!





Најновији напад „Е-новина“ на патријарха српског, Иринеја, поводом великог интервјуа који је Његова светост дала „Вечерњим новостима“.


У Београду већ дуже време егзистира портал под именом „Е-новине“ који представља медијски феномен – основна делатност „Е-новина“ је омаловажавање, ниподаштавање свега што има српски префикс, брутално вређање свакога ко у позитивном смислу спомене националне вредности, традицију, историју српског народа.


Мржња кипти из огромне већине текстова објављених у „Е-новинама“, ниједан сајт у региону, укључујући оне најекстремније хрватске и бошњачке, сајтове усташких организација, не гаји и не шири такву мржњу према Србима, као аутори „Е-новина“ и њихови читаоци-форумаши. Било је и позива на убиство, али јавно тужилаштво у Београду до сада није реаговало.


Из бројних примера који потврђују горње констатације издвајамо најновији напад „Е-новина“ на патријарха српског, Иринеја, поводом великог интервјуа који је Његова светост дала „Вечерњим новостима“.


Објављујући део из интервјуа, уз редакцијски коментар:


„Лидер клеронационалистичке удруге СПЦ, користи празник љубави да још мало шири мржњу, безнадежно заробљен у свом антихришћанском уму, у интервјуу ноторним ‘Вечерњим новостима’“, 19. априла, „Е-новине“ пуштају лавину „коментара“ у којима доминира најцрња мржња: „Цркни смраду неопрани“, „Марш џукело“. „Ђубре једно затуцано, фашистичко“, „Овај што се јавља из педофилско-лоповско-профитерског гротла, нека одјебе“. ...



СРБИН.ИНФО


No comments:

Post a Comment