Thursday, May 08, 2014

Томић и Петрић у стручном штабу репрезентације Србије





Бивши ген-сек Партизана и спортски директор клуба из Хумске кооптирани у стручни штаб „А” репрезентације за мечеве са Јамајком, Панамом и Бразилом


Бивши генерални секретар Партизана Гордан Петрић и спортски директор Иван Томић кооптирани су у стручни штаб репрезентације Србије за сусрете са Јамајком (Њу Џерси 26.мај), Панамом (Чикаго 31.мај) и Бразилом (Сао Паоло 6.јун).


Уз Ђорђа Васића и тренера голмана Александра Коцића, они ће бити најближи сарадници в.д. селектора Љубинка Друловића на турнеји по САД и у мечу са Бразилом.


Вест која не представља изненађење ако се имају у виду завидне играчке каријере и Петрића и Томића, али с друге стране упада у очи да бивши спортски директор нема ни дана стажа као тренер, а некада први оперативац Партизана, Петрић, иза себе има тек шест месеци рада у Бежанији.


Без обзира, по жељи Друловића и првог сарадника Васића, избор је пао на тандем који ће учинити све да помогне најбољем националном тиму у сусретима који имају велику тежину за будућност нашег репрезентативног фудбала. ...



СРБИН.ИНФО


No comments:

Post a Comment