Wednesday, April 23, 2014

У Партизану не размишљају о завршетку шампионских снова: Трка још није решена





Није крај, остало је још 15 бодова у игри, кажу у Партизану. После вероватно најслабијег пролећног издања и потпуно заслуженог пораза у Крушевцу, у Хумској не желе да истакну белу заставу и поред тога што и са победом у дербију морају да се загледају “у звезде”.


Спортски директор Алберт Нађ тврди да нико у свлачионици Партизана не би смео да клоне духом као и да сви имају обавезу према себи, клубу и навијачима да победом над Црвеном звездом (субота, 19.00) покушају да се задрже у шампионској трци.


- Имамо још пет утакмица пред собом и уопште не размишљам да је било шта решено. Никада у животу нисам био песимиста, па нисам ни сада и очекујем да играчи ураде све што је до њих да добију дерби и учине све што је могуће да престигнемо Звезду до краја сезоне – каже Нађ.


Први човек спортског сектора клуба из Хумске нема право објашњење за бледу партију под Багдалом која је вечите ривале пред међусобни дуел одвојила на шест корака размака.


- Напредак је показао већу жељу и борбеност и право питање је зашто је то тако. Прави одговор немам. Одиграли смо веома слабу утакмицу у Крушевцу, а из свог играчког искуства знам да неке утакмице не можеш да добијеш на квалитет. ...



СРБИН.ИНФО


No comments:

Post a Comment