Tuesday, April 22, 2014

ШЕШЕЉУ УГРОЖЕН ЖИВОТ: Одбија хемиотерапију, јер неће у самицу!





БЕОГРАД – Лидер радикала Војислав Шешељ, 19. децембра прошле године је оперисао рак дебелог црева и лимфних чворова, од тада је примио само једну хемиотерапију одбија лечење због седмодневне изолације у неусловној затворској болници. Његова супруга Јадранка каже да стога страхује за живот мужа и да је јасно да затворска управа тако жели да га се реши.


“Војислав хемиотерапију треба да прима по три дана у градској болници Броново, а онда би да га шаљу у седмодневну изолацију у неусловној амбуланти затворске болнице. Он је примио само прву хемиотерапију од укупно 12″, забринута је Јадранка.


Она прича да Шешељ током терапије коју је примио није имао тегоба. Добро је поднео, али уочи изласка из градске болнице, један од притворских лекара рекао му је да ће следећих недељу дана бити у изолацији у притворској болници, због наводне опасности коју представља за друге притворенике.


Јадранка каже да је Шешељ седмодневну изолацију веома тешко поднео. Према њеним речима, таква процедура није уобичајена, а ни медицински оправдана, јер Шешељ није први хашки притвореник који је примао хемиотерапију иза решетака. ...



СРБИН.ИНФО


No comments:

Post a Comment