Saturday, April 26, 2014

ПОЛИЦИЈА: Осујетили смо покушај управе ФК Партизан да преко навијача прекине дерби





Управа ФК Партизан планира да преко навијача, пред сам почетак данашњег дербија убаци и запали већу количину пиротехнике, како се, због нереда утакмица не би одржала.


Ову информацију данас је добила београдска полиција која ће због тога извршити претрес Управне зграде, играча и стручног штаба, ексклузивно сазнаје “Блиц”. Полиција у овим тренуцима приводи на десетине навијача.


Током ноћи су навијачи ограду на северној трибини премазали запаљивим лепком, са циљем да је запале када стигну Делије на том делу стадиона у Хумској.


- Добили смо информацију да због бодовне разлике, Управа ФК Партизан планира да преко навијача издејствује прекид утакмице. Полиција ће због тога предузети све неопходне мере. Извшиће се контрола зграде стадиона у Хумској, претрес играча и припадника стручног штаба, који према нашим сазнањима, имају задатак да унесу пиротехничка средства на стадион – кажу у полицији.



Полиција је, након сазнања о планираним нередима, започела интензивно привођење навијача који су кренули пут стадиона у Хумској.


Приведено је на десетине навијача, код којих су нађена пиротехничка средства, ножеви и предмети погодни за напад.


Током ноћи су навијачи ограду на северној трибини премазали запаљивим лепком, и тренутно се ради на санацији тога. ...



СРБИН.ИНФО


No comments:

Post a Comment