Sunday, May 18, 2014

ХЕРОЈ: Човек који је сам почео да санира пут за Крупањ (ФОТО)





Приватни грађевински предузетник Милан Ђукановић самоиницијативно је започео да ради санацију дела пута од Лознице према Крупњу, код села Липовача, који је највише страдао у воденој стихији протеклих дана .


Ђукановић није успео да ступи у контакт ни са ким из Градског штаба за ванредне ситуације у општини Крупањ и стога је одлучио да самостално ангажује приватну фирму “Стобекс”, која му је својом механизацијом омогућила да рашчисти најпробламатичније делове на саобраћајници.



- Моје село Костајник и Рађевина су већ четири дана без струје и воде и тек спорадично смо успевали да успоставимо комуникацију са људима. Кренули смо из правца Лознице и уз помоћ “Стобексовог” багера, два камиона и једног скипера успели смо да санирамо једну деоницу пута до Аврамовић моста, на липовачи где је вода однела асфалтни део пута који сада насипамо – рекао је Ђукановић.



Он и остали сада иду према Рађевини где се одронило више од 300 кубика земљишта, а он је искористио прилику да апелује на људе из тог места да помогну на било који начин и поручио да људи из општине у колико буду имали слуха платиће, у супротном он и остали ће се организовати и сами платити ангажованим људима.



(Телеграф)


...



СРБИН.ИНФО

No comments:

Post a Comment