Wednesday, April 16, 2014

ХРАБРА СУНЧИЦА: Продавачица истерала наоружаног лопова из радње! (ВИДЕО

lopov-prodavacica-prodavnica-sigurnosna-kamera


Ова драматична ситуација одгирала се прошле недеље у центру Београда. Наоружани лопов ушао је у продавницу и затражио новац од продавачице која је, нећете веровати, успела да га отера без употребе силе.


Кад је ушао у продавницу лопов је извадио пиштољ. Продавачица је одмах напоменула да га снимају камере и показала му где се оне налазе. Упркос томе, он је и даље инсистирао да му она преда новац, па је више пута поновио “Дај паре!”.


Продавачица је затим устала са столице у којој ју је затекао, раздрала се на њега и прстом му показујући ка излазу, рекла да изађе напоље. Лопов се, изненађен реакцијим раднице, не видевши да се она уплашила, одмах покупио и отишао!


Храбра продавачица, по имену Сунчица, изашла је затим за њим да види да лопов не уђе у радњу поред, где такође ради једна девојка. Кад је видела како је он већ замакао на крај улице, позвала је полицију, пише Ало.


Патрола је узела снимак и убрзо идентификовала лопова који је одмах ухапшен. Ради се о преступнику који је пуштен из затвора 2012. године.


Ево како је све то изгледало:







СРБИН.ИНФО http://ift.tt/1pbeYCv

No comments:

Post a Comment