Friday, April 25, 2014

Бошко Обрадовић: Време је за смену политичких генерација





У изјави за „Политику“, Бошко Обрадовић је, између осталог, рекао: „Двери ће бити фокусиране на унутрашњу реорганизацију, као и на покретања нових идеја и програмских начела, око које ће се груписати нова српска опозиција.“


„Нова српска опозиција мора да буде алтернатива садашњем путу ка ЕУ и спремни смо да, колико сутра, ступимо у разговоре око формирања широког опозиционог фронта са свим партијама и покретима које деле наше традиционалне вредности”, нагласио је Обрадовић.


Он подсећа да су Двери на изборима 16. марта на 45 од 104 бирачка места у Чачку освојиле друго место, одмах из СНС-а. Ако се овоме дода да су Двери самостално биле треће (иза коалиција око СНС и СПС) на 50 бирачких места у Чачку, онда је јасно да од свих опо­озиционих политичких опција у Моравичком округу Двери уживају апсолутно највеће поверење грађана.


„То је добар залог за будућност, јер се препознаје да смо ми једина истинска алтернатива и опозиција постојећем систему власти, који се групише од СНС-а и СПС-а”, закључио је Обрадовић.


(Двери)


...



СРБИН.ИНФО

No comments:

Post a Comment