Friday, April 25, 2014

ХРВАТСКО ФИНАЛЕ У БЕОГРАДУ: Смит са трицом у последњој секунди срушио Партизан





Кошаркаши Партизана нису успели да савладају Цедевиту у полуфиналу АБА лиге, поражени су резултатом 81:79, тројком Нолана Смита у последњој секунди.


“Црно-бели” су неколико момената пре краја меча имали пола коша предности, Тепић је шутирао за три поена, промашио, а Смит је са пола терена погодио за победу.


Цедевита је имала предност у првој деоници, али је Партизан стигао до великог преокрета у четвртој четвртини, серијом 14:2, да би вођство имали и у финишу, али је на крају пресудио шут из очаја играча Цедевите.


Ток меча


“Црно-бели“ су регуларни део меча завршили на трећем месту табеле са 18 победа и осам пораза, док је Цедевита забележила тријумф више и заузема другу позицију.


Учесници полуфинала регионалне лиге су играли два пута ове сезоне у АБА лиги, Загрепчани су славили на свом паркету 68:65, док је бранилац трофеја био сигуран у Пиониру са 77:68.


У Комбанк Арени петнаестак минута пре почетка утакмице било је око десетак хиљада људи, а велике овације навијача добио је бивши играч Партизана Јан Весели, који је дошао да подржи свој некадашњи тим. ...



СРБИН.ИНФО


No comments:

Post a Comment