Saturday, May 17, 2014

СРС: Судија не сме да покрене поступак по приватној тужби Шешељ против Николића! (Видео)





СКАНДАЛ СУДИЈЕ МИРЈАНЕ ГРУЈИЧИЋ


Коначно одржано припремно рочиште по приватној тужби Војислава Шешеља против Томислава Николића због пласирања лажи да је др Шешељ наручио Николићево убиство из Хашког трибунала.


За судију Мирјану Грујичић на припремном рочишту је завршен цео поступак. Судија Грујичић је, без икаквог образложења, одлучила да одбије све доказне предлоге адвоката др Војислава Шешеља, што је скандал незабележен у судској пракси.


„Оваквом одлуком судија је погазила правно начело да су пред судом сви једнаки и да је закон исти за све“, изјавила је потпредседник Српске радикалне странке Вјерица Радета, која је присуствола припремном рочишту.


Зоран Красић, потпредседник Српске радикалне странке, који је такође био присутан у судници, рекао је да није ни очекивао објективно суђење, јер наши судови све више личе на Хашки трибунал, али да се надао да ће судија бар формално спровести поступак.


Адвокат Војислава Шешеља уложиће жалбу одмах по преузимању отправка пресуде, јер је више него очигледно како ће судија Мирјана Грујичић одлучити. ...



СРБИН.ИНФО


No comments:

Post a Comment