Sunday, May 04, 2014

Хулигани у Италији: Пијани цвећар са пиштољем и свемоћни вођа навијача (ВИДЕО)





Срећом, није било мртвих, али је просто невероватно шта се све дешавало током финала Копа Италије. Све у присуству премијера Матеа Ренција и његове уплакане кћери. Прочитајте шта се све збивало у Риму


Хулигани се питају, полиција немоћно гледа. Такав се утисак стекао током финала италијанског Купа између Наполија и Фиорентине које је почело са великим закашњењем због жестоког обрачуна навијача са југа земље и, према званичном саопштењу, тврдокорног присталице Роме?!

Полиција, додуше, негира да је преговарала са хулиганима, већ тврди да је капитен Наполитанаца Марек Хамшик до трибине ишао само да би навијаче обавестио о томе шта се дешава. Али, тешко јој је веровати после свега виђеног на Олимпијском стадиону. Уосталом, италијански медији, или барем добар део њих, тврде да је знак да утакмица сме да се одигра дао управо Ђенаро де Томаза (на фотографији), вођа хулигана из Напуља (званично је то урадио Ђузепе Пекораро, представник градских власти Рима).

Контроверзни Де Томазо је, иначе, син познатог мафијаша из клана Камора, познат је и под надимаком “Ђени а’ Кароња” што у слободном преводу може да значи злотвор, копиле… Неко коме је италијански језик јаснији вероватно ће наћи прикладнији превод, али је јасно да у питању није цвећка.

Није то ни 48-годишњи Данијеле Де Сантис, иако је ботаника струка том ултра-десничару са подебелим криминалним досијеом. ...



СРБИН.ИНФО


No comments:

Post a Comment